Обвиненият за смъртта на Диего Марадона д-р Леополдо Луке разкри защо легендата е побеснял и го е изгонил от къщата си. Според лекаря, заподозрян, че заради небрежност е причинил смърт по непредпазливост, самият Дон Диего е допринесъл за трагичния край на живота си. Домът и клиниката, в която работи докторът, бяха претърсени от властите.

"Диего бе краен и твърдоглав, не слушаше никого. Трябваше да постъпи в рехабилитационен център, за да се лекува от алкохолната зависимост, но не искаше. Бяхме принудени да търсим баланса между хапчетата, които трябваше да пие, и алкохола. Правеше каквото си поиска, никой нищо не можеше да му каже", сподели лекарят пред местните медии.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"По-миналия четвъртък ме наруга и изгони от къщата си. Такова отношение получаваха хората около него, откакто имаше проблеми със здравето. Не искаше да говори с дъщерите си. Когато ме изгони, отказах да си тръгна, докато не стане от леглото. Смъртта му не е резултат от лекарска грешка. Инфаркт може да получи всеки пациент в неговото състояние, нормално е. Знам, че сега журналистите ще търсите виновник, но аз нямам вина. Единственото, което скрих, е, че го обожавах. Винаги съм го подкрепял, надявам се хората да го разберат скоро. Диего бе тъжен и депресиран дълго време. Липсваха му неговите родители. Опитах да бъда добър приятел и винаги бях до него", добави Леополдо Луке.