Волейболистите на Хебър (Пазарджик) записаха втората си победа в Първата осмица на Суперлига, след като се наложиха над Монтана с 3:1 (25:23, 25:19, 23:25, 31:29) след почти двучасов двубой в зала "Младост" в северозападния град. 

Хебър е на лидерската позиция със 7 точки (2 победи, 1 загуба), Монтана е на шесто място с 2 точки (1 успех, 1 поражения)

Мачът започна равностойно, след което "тигрите" поведоха. Преднината им се увеличаваше постепенно, като на моменти достигна 10 точки. Монтанчани намалиха дистанцията, но въпреки това тя остана стабилна. Момчетата на Атанас Петров поведоха в мача след 25:16. 

Началото на втората част бе идентично с това на първата. После двата отбора разменяха ролите си. Пазарджиклии отново взеха превес и не срещнаха особени проблеми до края. 

Малко по-различно тръгна третият гейм - там волейболистите от Северозапада тръгнаха силно. Впоследствие играта бе равностойна и интригата се запази. След 12:13 Хебър се мобилизира, въпреки това ситуацията не се промени особено. Борбата за всяка точка и всяка топка продължи в следващите минути. При 24:23 Монтана получи възможност за геймбол и я реализира след грешка на Брадли Гънтър от атака. 

В решителния четвърти гейм Монтана доминираше до 16:12, след което волейболистите на Атанас Петров наваксаха изоставането си благодарение на добрата си игра в атака и на блокада. В ключовите моменти двата отбора бяха равностойни, като Хебър допусна по-малко грешки. След луда битка и седем геймбола пазарджиклии се поздравиха с победата при 31:29 и крайното 3:1 гейма.