Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че тимът му ще търси да отбележи първи гол в утрешния реванш срещу Словачко. 40-годишният специалист говори на официалната пресконференция преди двубоя, който е в четвъртък от 20,00 часа.

„Отборът е добре, настроението е на добро ниво. Надявам се да се представим на ниво и да победим. Имаше лека умора в играчите, но те са напълно възстановени. Всеки един от тях е готов да даде максимума от възможностите си. Всеки един от тях знае колко е важен този мач.

Противникът със сигурност ще търси ранен гол. Те ще играят пред тяхната публика и ще се надяват на подкрепата от трибуните, за да ни победят.

Преди мача може да има напрежение, но ние сме показали, че се справяме добре под напрежение. Всеки един от нас трябва да вярва в думите на собственика Христо Крушарски.

Няма да се приберем отзад и да чакаме да ни вкарат гол. Ще се опитаме ние първи да отбележим. Не сме тренирали дузпи. Надявам се, че няма да се стигне, но ако все пак се стигне, имаме много опитни футболисти, които могат да се справят.“