Волейболистите на Дея спорт (Бургас) не успяха да продължат победната си серия като отстъпиха на Монтана с 0:3 гейма в мач от 9-ия кръг на Efbet Супер Волей. Старши треньорът на бургазли Венцислав Симеонов заяви след поражението, че това е добър момент за приземяване на тима.

"Не е приятно да загубиш, но добре е, че случи в този мач, за да ни приземи малко, защото започнаха да се говорят приказки, колко сме велики и колко сме добре. Това е хубав момент да спъпим на земята и да знаем, че не играем ли добре, никого няма да победим."

"В този мач нищо от това, което бяхме подготвили като тактика, не беше изпълнено. Трябва да си взема поука, може би аз съм сбъркал с комуникацията. Също така технически имаше много грешки от наша и страна много неизползвани сутуации. Комплименти за Монтана, съперникът се представи на нивото, което очаквахме. Но не стана мач, защото ние не играхме добре."

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.