Александър Тунчев

Разделихме се с Конър Руан и Шакил Сно. Имаме договорка с Олексий Биков и с Артур Крачун, но до момента няма нищо официално, така че на този етап е това. Александър Иванов също е от тези, които напускат Локомотив.

Ивайло Димитров може да го броим като сигурно ново попълнение. Има още двама-трима футболисти, които очакваме да се присъединят.

Аз много добре познавам Ивайло Димитров, оста опитен футболист е. Ще даде конкунренция в отбора във фаза атака. Имал е няколко контузии, но аз разговарях с него и към момента той е добре.

Николай Николаев пожела да отиде да играе под наем в Царско село. Търсим негов заместник, имаме няколко опции, ще видим на коя ще се спрем.

Със сигурност ни трябва централен защитник и десен външен халф. Очакваме и един нападател да се присъедини към нас. Амбициите ни са да успеем да влезем в шестицата и след това ще мислим за по-напред. Другата цел е Купата на България. Има доста млади момчета, които ще опитат да покажат своите качества. Към момента няма никакви конкретни оферти за Минчев така че той засега е наш футболист.

Доста млдаи момчета са на проби в момента. Опитваме се да вземем млади играчи, ако някой ни направи впечатление ще остане при нас.