Станаха ясни стартовите състави на Монтана и Ботев (Враца). Двата тима се изправят един срещу друг в сблъсък от 20-ия кръг на efbet Лига.

Във Враца усилено се говори, че този мач ще бъде решаващ за бъдещето на треньора на Ботев Антони Здравков. Той ще трябва да върне отбора на победния път, ако иска да запази поста си. Очаква се след края на срещата да има среща на борда на директорите на врачани, които да преценят как да процедират с наставника. Положителното за Сухия е, че класира отбора на 1/4-финал за Купата на България, но това може и да не се окаже достатъчно.

В Монтана положението е доста по-добро. Отборът записа победа и равенство в последните си два мача и се надява да продължи със силните игри. Макар "сините" да са по-напред в класирането, разликата с врачани всъщност е само 3 точки, което прави мача още по-важен.

МОНТАНА - БОТЕВ (ВРАЦА) 0:0

Стартови състави:

Монтана: 30. Макенджиев, 25. Башлиев, 3. Михов, 24. Кики, 33. Цонков, 5. Сенхаджи, 4. Терзиев, 22. Каменов, 8. Тасев, 6. Ангелов, 11. Минков
Ст. треньор: Атанас Атанасов

Ботев (Враца): 33. Костов, 81. Зехиров, 37. Керчев, 9. Генов, 6. Гаджев, 20. Бабунски, 18. Миланов, 77. Николов, 10. Атанасов, 23. Златински, 17. Ивайлов
Ст. треньор: Антони Здравков

Стадион: "Огоста", Монтана
Съдия: Станислав Тодоров

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!