Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Даниел Серехидо напуска клуба. Не е сигурно дали това е негово решение или е бил подтикнат да си тръгне от собственика Антон Зингаревич.

Раздялата ще стане факт в близките дни, а руският бизнесмен вече е потвърдил пред фенове на тима за случващото се в Коматево.

Испанецът в момента е в Русия по свои дела. Серехидо тъкмо докара в Пловдив семейството си, което до този момент живееше в Москва, съобщава „Мач Телеграф“.

Двама чужденци ще влязат в ръководството на Ботев, за да заместят Даниел Серехидо, твърди още „Мач Телеграф“. До назначението им цялата спортно-техническа власт ще се съсредоточи в ръцете на Валентич. Администрацията на клуба пък ще бъде в ръцете на тийм мениджъра Асен Караславов.

Собственикът Антон Зингаревич и треньорът Азрудин Валентич са обсъдили на срещата си с представители на феновете какво се случва с отбора в седмицата на градското дерби с Локомотив. По време на сбирката се е коментирало и случващото се около строежа на стадион „Христо Ботев“.