Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, за да започнете борба с тях. Погрижете се за своята кожа, още докато е млада и свежа, за да я запазите по-дълго такава. Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е превенцията. За да се радвате на красива и здрава кожа е важно да използвате подходяща козметика.

С комплекта „GARDENIA AND ROSE“ от фирма REFAN се грижите кожата да е добре регенерирана с филър за лице "GARDENIA STEM CELLS", серум, дневен и нощен крем за лице „GARDENIA AND ROSE“ и добре почистена с измивен крем „GARDENIA AND ROSE“. Всички те съдържат високо ефективната френска съставка - екстракт от стволови клетки на гардения, която регенерира отпуснатата кожа на лицето, подпомага синтеза на колаген и забавя процесите на стареене. Притежава изглаждащо и тонизиращо действие. Възстановява еластичността на кожата, възвръща стегнатия и здрав вид.

С наближаването на зимата идват и празниците, а с тях идва и въпросът кой е най-подходящия подарък. Комплектът „GARDENIA AND ROSE“ е добра идея за такъв и е на атрактивната цена от 50лв, с него спестявате 14,97лв. Той е подходящ за младежка кожа, склонна към омазняване.