Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев коментира представянето на любимия си отбор, който продължава да гони място в първата шестица след успеха над Локомотив (София) с 2:1.

„Добра победа, но мисля, че още сме много далеч от познатата форма, в която бяхме преди напускането на пет-шест футболисти, които даваха друг облик на отбора. Започнаха много слабо сезона, подценявайки първенството и мачовете, но в последните двубои, въпреки че няма някаква игра, която да задоволи нашите взискателни привърженици и ръководството, започваме малко по малко да набираме скорост“, заяви пред „Тема спорт“ почетният президент на „черно-белите“.

„Доближаваме се до първата шестица. Христо Крушарски иска да сме в тройката, но тя е още далеч от нас, но пък не е и невъзможно да стигнем до нея. Предстоящите мачове срещу Пирин, Ботев (Враца), Черно море и Славия са много важни. Ако запишем три победи в тях, ще завършим годината достойно. А после наред са Георги Иванов – Гонзо и Александър Тунчев със селекцията и зимната подготовка“, завърши кометара си Христо Бонев.