Най-новото попълнение на Левски - защитникът Келиан ван дер Каап, сподели пред клубната телевизия, че бързо е взел решението да подпише със "сините".
Той разкри, че е щастлив, че ще има възможността да работи с професионалист като Станимир Стоилов.

"Съотборниците ми са страхотни, приветстваха ме много добре. Взех решението да дойда в Левски много бързо, отне ми по-малко от седмица. Знаейки историята на този велик клуб, беше много лесно решението да се присъединя към Левски", започна Ван дер Каап.

"Смятам, че съм модерен футболист. Защитник, който е доста агресивен в единоборствата. Добре се защитавам, но в същото време обичам и да играя с топката. 
Знам, че старши треньорът е легенда на клуба - не само като треньор, но и като футболист. Имам страхотни впечатления от него. Виждам, че е голям професионалист и се радвам, че ще имам възможността да работя с него".

"Знаех за историята на клуба и че има много привърженици. Запознат съм с успехите на Левски в Европа от миналото. Разговарях с някои от бившите играчи на клуба от Нидерландия".

Бранителят коментира и визуалното сравнение между него и защитникът на Ливърпул - Върджил ван Дайк.
"Забавно е, че много хора ме наричат и намират прилика с Ван Дайк. Опитвам се да правя това, в което съм най-добър.
Запознат съм със страстта на феновете на Левски. Ще се опитам да оправдая техните очаквания и да се представя максимално добре", коментира още той.